De kleine
deeltjes van liefde
Die bij je zijn overgebleven
En je naar mij levert,?
Zijn overgeschreven liefde
die bij je rest
En perst
naar mijn chest.
De ogen die jij laat rollen,
ZIjn ten volle beveelt
Op zijn best.
Je laat je gevoelens
met kleine oogjes
In mij Strelen.
Je vult een betekenis
Bij mij in
Naar de zin van
vertrouwde woorden.
Die je uitstraalt
Uit je ogen.
Je belicht
mijn leven.
Je bent het
Waar ik elke
Dag op wacht.
Maar die tekst
Is in werkelijkheid
Nog niet geschreven.
Maar wacht bij mij
Op het juiste contact
op de juiste plek...
In mijn hart.