Als er iets eindigt is dat
Alleen maar de start van een nieuw begin
De zon gaat elke dag onder
En komt weer op dat is net
Zoals in ons leven iedere dag weer
Die schoonheid komt iedere dag weer
Volg je hart volg je wensen
Dan is iedere dag een wonder
Cindy ik wens je heel veel succes
En dat al je dromen mogen uitkomen