Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Liefde
Liede is zo ontzettend warm
en alles voelt zo perfect
samen lachen we de tranen weg
nooit eerder heb ik dit gevoel gekend
je maakt zoveel in me los
en het trots zijn op ons
fantastisch zoals jij vindt
dat ik met deze nieuwe omgeving omga
elke dag leer ik je beter kennen
maar het blijft alsof ik droom
alles is zo mooi en voelt zo goed
ik kan er maar niet aan wennen
je doet iets met me
geeft me een gevoel van veiligheid
zekerheid wanneer ik in je armen
me zonder woorden maar met en lach
aan je lig te warmen
zo echt het voelen houden van
tussen alle rotzooi door
en toch zo compleet gelukkig
zoveel zekerheid van een persoon
nooit geweten dat liefde
zo diep kon gaan
zo mooi kon zijn
en ik zie het allemaal weer terug
in jou helder bruine ogen
Reacties op dit gedicht
maltie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
maltie
Gecontroleerd door:
Dodo
Gepubliceerd op:
04 juni 2002
Thema's:
[Liefde]
[Liefde]
[Liefde]