Je bent zo
romig, stuiverig
en verleidelijk
Als een bloem in bloei.
Je kust mij
zo zuiverig
op mijn lippen.
Je ruivert
en zoemt
In mijn gevoel.
Als een veroverde orige
Indromerige inzoem.
Die je vloeit in mijn droom
En inzoent in mijn vizioen.
Je streelt als een wind
Over mij heen.
en ik inhaalleer
Je emotioneel
In mijn hart.
met jou
Bindt ik
In vertrouwen.
En vindt je
mij blind
Om van
Te houden.