Woorden komen niet uit mijn hoofd
Blijf ze maar zoeken zoals ik zoek naar jou.
Omhoog cirkelend als rookwolkjes in de lucht
waar het uiteindelijk word gedoofd
Zie ik je zoeken naar waar je van hou
Voelt je ergens zo verloren.
Wederom zitten met een zucht
We sluiten onze ogen en zien we ons staan.
Blijken de woorden zo overbodig.
We zullen ons dan vergewissen
Je stem, je warmte, je handen en je traan.
Mijn God wat heb ik je nodig
Zal je nog even moeten missen.
Geduld moeten we nog even verduren
Dan zijn we weer samen, voor altjd
Jaren, maanden weken dagen, uren.