Ik heb weer zo'n gevoel
niemand die weet wat ik bedoel
ik heb geen zin om volijk te zijn
want daarvoor voel ik teveel pijn
mijn vechtlust heb ik niet meer
ben kapot en alles doet zeer
ik voel zoveel haat
omdat iedereen mij alleen achter laat
de traten die achter mijn ogen schuilen
zoveel verdriet en ik mag nog niet eens huilen
ik vraag niet veel alleen 2 armen om me heen
omdat ik ben ben en voel me zo alleen
alleen met al mijn haat, gevoelens en verdriet
en er is helemaal niemand die dit mij aanziet!
ik draag een masker zodat ze mijn verdrietige kant niet weten
omdat veel vriendinnen daar misbruik hebben van gemaakt
en ook dat zal ik nooit meer vergeten
en ook dat heeft mijn hart diep geraakt
ik haat de mensen die mij zoveel pijn doen
waar zijn de mensen met hun fatsoen?
Ik wil die handen niet meer op mijn lichaam voelen
ik weet heel goed wat ze met een pak slaag bedoelen
ik wil niet meer bang zijn en wat staat er nog meer te wachten
wie kan er voor mij de pijn verzachten