Ik ben het oog
In de atoom.
Die rond jouw lucht
Rond hangt.
Ik bekogel je
Als een voyeur.
En kijk
Naar jouw
Bereik.
in mijn droom
Vermogelijk ik
De storm
en Stroom
Met toegang
voorbij je deur.
mijn lust
verwelkomt
Je verwoord,
in het neuren,
Die je wenselijk
Beantwoord,
Met het keuren
Van een mooie kus.
je hebt mij in jouw
Dromige ogen
gestoken.
En zacht
op mijn mond
Je liefde uitgesproken.
Je bent
Wenselijk
Met liefde
In mijn hart
Gedoken.
Terwijl ik
Doordacht
Met mijn
gedacht
Bij je kwam
spoken.