Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Licht
Het sluipt…kruipt
gluiperig
tussen onzichtbare
regeltjes
ONRECHT
bedacht
gemaakt
door onbezield leven
zo duister….donker
op hol geslagen
door hun ondaden
in handen
die ongenadig
vuisten maken
om een medemens
te beroven
te bestelen
te ontkrachten
misleiden
van zijn Licht
en Geloof
waar onvoorwaardelijke
LIEFDE
Juist NU
kansen krijgt
zich manifesteert
en onbevreesd
KRACHTIG
vanuit
een oneindige BRON
het duister
doet doven
LICHT
zal ons bevrijden.
Over dit gedicht
Auteur:
mariaanna
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
04 november 2022
Thema's:
[Leven]