Inmiddels is zij erachter
Hij nam weg al haar krachten
Hij bracht haar uit balans
Zij kreeg geen echte kans
Haarzelf zijn had nooit gemogen
Want hij heeft al haar energie opgezogen
Hij voelde een drukkend gevoel van haar
Maar dat was niet helemaal waar
Wat hij eigenlijk voelde was zijn eigen geweten
En de waarheid waar zij op doelde
Deze energie zal zij nooit vergeten