Stress, het hoeft niet meer,
Het gaat prima, gestaag, lekker,
De rust zelve, in een drukte van jewelste,
Ik heb ervan geleerd, keer op keer,
Laten we dansen, even zweven,
De keuze die we iedere dag kunnen maken,
Opstaan, om te leven,
Te delen, en trachten het beste te geven,
Een compliment, iedere dag,
Aan een onbekende, om te raken,
Want het kost ons niets,
Dan een paar woorden, simpele daden,
Om een ander zijn dag te maken,
Positief, mijn nieuwe lievelings woord,
Een simpele mindset, al het voorgaande,
Want wellicht, heeft iemand dat al,
Veel te lang niet gehoord,
Geen oordeel, gewoon lief,
En als het je niet altijd lukt,
Hoop ik dat ik je tegenkom,
Dan krijg je hem van mij,
Ik neem het initiatief.