Jouw handen besturen
De snaren in mijn
Hart.
Ze dwarrelen
Als blosche
verwarming
Op mijn wangen.
Je kijkt alsof
Er een wonder
Naar mij kijkt.
En dat je
mij afzonderlijk
van boven
tot onder
met speurende
Ogen integer
begrijpt.
Mijn tevreden
vlinders
Vliegen fleurig
in één rij
Rond mij.
Omdat ik
van je hou,...
In Een eeuwige
levendige...
of afwezige tijd.
Want liefde
voor jou...?
Is er altijd.