Die jonge meis
God wat ben je wijs
Ze wilde iemand die van haar houden zou
Iemand die haar nooit zal laten staan in de kou
Haar hele leven lang
Ze was alleen en ongelooflijk bang
Over onvoorwaardelijke liefde kon ze enkelt dromen
Nooit wetende dat deze uit zouden komen
Ze mocht dragen haar beste vriend
Eentje die een top moeder verdiend
Liefde heeft zij gekregen
Onvoorwaardelijk
Want het baren en opvoeden van haar zoon is een zegen