Een echte vriend,...?
Is iemand die
zeeën van oceanen
golven uit je ogen ziet
Rollen.
En die mee huilt
op je wangen
Van gevallen kranen
van gedwalen verdriet.
Maar ook bij je opklaart
in je ogen,
Die je hebt bedolven.
En als laatste in de rij
jou zou opwachten.
En jou
als eerste
in gedachten
Zal opnemen.
met diamanten kralen
Stenen,
Je vernieuwend
zal stralen.
En benieuwend,
Naar een verlossing
En een oplossing
Bij je zal ophalen.
die ene
beste vriend,
Zijn vertrouwde ogen,...
Die verder
bij je hebben binnen
Gekeken,.
Komen daar...
Waar niemand
eerder van heeft
gehouden.
Daar waar niemand
eerder
zijn tijd voor heeft
Genomen,
Of heeft
begrepen,.
Of op het juiste
moment heeft
ingegrepen.
Daar waar het
bij jou
echt niet meer ging
Of waar je het
fout zag lopen.
Een echte vriend
Zou jou
in volledigheid
Nemen,...
Zonder het
bij zichzelf
Op te dringen.
Of je problemen
Te ontlopen.
Een echte vriend
Zal je nooit
vergeten.
En heeft
geen Einddatum
Dat zal verlopen.