Soms vervagen
mijn ogen In een
culturele mist,
met abnormale
formullisten van vragen.
Maar mijn ziel
zit vol optimistische
En multifunctionele
gedragen.
Ik zie mijn uitdagingen
Dan ook
In jullie vredige
gezichten.
Die mijn mist
Wegvagen,...
Ik kan mij
Beter In jullie
menigte
Van positivisme
toelichten,
En bevragen.