Gek hoe het loopt
Hoe veranderlijk is perspectief
Vanzelfsprekend veranderd in iets wat je hoopt
En je neemt dit voor lief
Ondanks alle adviezen
Ondanks woorden goed bedoeld
Krijg je zelf de tegenslagen voor de kiezen
Ben jij degene die de pijn voelt
Wat als de weg
Zo helder voor jouw ogen
Onbereikbaar de bestemming ondanks jouw inleg
Alles gegeven en toch bedrogen
Vind je dan nog de kracht
Om jezelf te herdefiniƫren
Is de glimlach die je lacht
Er een omdat je toch weet te zegevieren
Kun je jezelf transformeren
Morgen een betere versie dan vandaag
Wat de tragedie ook is, je kunt ervan leren
Ik leer beter dan ik klaag
De komende maanden zullen bepalen
Hoe het pad verder verloopt
En of wij nu slagen of falen
We hebben in ieder geval onze mouwen opgestroopt
In deze arena van het leven
Krijg je niets zomaar
Soms zul je onevenredig moeten geven
Uiteindelijk ben je zelf eigenaar
Van het resultaat
Dat is wat het is
Waar de weg ook gaat
Toekomst blijft ongewis
Maar mijn hart verlangt
En mijn ziel die hoopt
Kostbaarder is wat je in liefde ontvangt
Dan dat wat je koopt