Ga in je slachtoffer rol.
Want spijt
is voor iedereen
een groei
tot iets nieuws
Naar een betere morgen.
Ga waar de kou
Ook warm aanvoelt.
En waar de kalmte
De drukte over regelt
met goed gezelschap.
Neem de lach mee
Waar geluk is vergaan
En omgedaan is in spijt
Trek je regengordijnen
Jas aan.
En laat je tranen
In melagnose
Van weggeveegde
Stralen schijnen.
Hoe je dan toch
nog gelukkig
Kan zijn.
Als een geboren
Drama verslaafde,.
Leef je
ongekozen
In dit
hypnozen
leven.