Ik houd mij
vanbinnen sterk.
ik ben niet die
Bij je toekomt,
en trouwt met jou
In de kerk.
Maar je blijft wel
De mooiste
Perk in mijn hart,.
Die ik met
de mooiste kleur
Heb geverfd.
En onderhoud
gehoud
met onvoorwaardelijke
liefde heb behoud.
Ik zal je altijd
laten schijnen
naar de kleurrijkste
sterren
Die jouw onsterfelijk
Mij in liefde voor jou
hebben gemaakt.
Jouw hart is een ster
Die brand en blaakt
uit vertrouwen,
van een echte vrouw.
Jouw ziel
is zo heerlijk
mooi en blauw,.
gelijk de hemel
Die op je rust
En in jou
Lichaam
Weer galoos
vereeuwigd.
Met nog
Een beter
Oog
Die mijn liefde
Voor jouw
Onverloofd
fluweel
Beweeldigd.