Ik zie mijn
Zon vallen.
En In mijn
Dallen
zink ik
En drink ik
in lava
van verbleken kwaad.
In mijn hoofd
ben ik verbleken
uit de schaduw
Geblaakt.
En genegen om
Mijn daad op aard
Bij je Rond te smeren,
Op je broodje zaad.
Van verraad,
In voorraad.
Te belegen,...
Zal ik de uiteindelijk
Antwoord geven.
Mijn ego
Smeert in
Bergen Lego
Gebouwde stenen.
en treffen
Anderen processen
van verwerken.
dode ogen
wegen
Van mijn verlaten perken.
Ik begraaf
mijn lichaam,
Maar niet mijn ziel.
En ik laat de shit
Onder vergaan
Te bestaan.
niets
Voorziet mij
Mijn ogen gesloten
Te houden
En ik ben
Verboden te gemogen
Te hebben geleven.
Ik heb het vermogen
Ten doden zijn
begraven,
Leef alle zonder mij
In vrede
En Ik zal verdwijnen
Te bestaan,
In deze wereld
Die ten einde,
Zal gaan.
Als een
universele plaag
Zullen we
allen verteren
In gods maag.