Blijf nog even
En kijk naar het wonder
In deze mooie winternacht
Het doet mij zo genieten van het wonder
Wordt het verlangen nog zo groot naar meer
Maar toen was de nacht voorbij
Met tranen in mijn hartje
Moest ik afscheid nemen
Van deze mooie winternacht
Het was adios
Maar opeens was er een licht
Het leeg gevoel was voorbij
Iederéén was er bij en was zo blij
Wij straalden van geluk
in deze mooie winternacht