Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Woordloos spreken
woordloos spreken
zij was
haar lach
alles daar omheen
ademde plezier
gaf warmte af
bij haar voelde
jij je nooit alleen
want als de afstand
groter werd was
er altijd die blik
met de knik van
genegenheid als
binnenkomer voor
heel veel gezelligheid
op elkaars golflengte
samen naar stilte
die geladen was
met begrijpen dat
kijken eigenlijk
woordloos spreken was
wil melker
12/12/2022
Reacties op dit gedicht
wil melker vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
M-Rose
:
Maandag, december 12, 2022 14:10
een prachtig gedicht
ILse Bruintjes
:
Maandag, december 12, 2022 13:02
Mooi geschreven
Over dit gedicht
Auteur:
wil melker
Gecontroleerd door:
wil melker
Gepubliceerd op:
12 december 2022
Thema's:
[Leven]
[Liefde]
[Delen]