Laatst stond je met je ex te praten
Er kwam een raar gevoel door me heen
Het bracht me helemaal op het verkeerde been
Ik begon me zelf te haten
Ik dacht dat je je ex leuker vond als mij
Ik was jaloers ja, ik geef het toe
Het lijkt wel of ik alles verkeerd doe
Plots pakte ze je bij je zij
Ik had het gelukkig niet gezien
Maar je vertelde het me later pas
En jaloers dat ik was
Ik telde tot tien
En liet verder niks merken
Ik ging gewoon verder en dacht er niet meer aan
Ging even ergens anders staan
Om het te verwerken
Een paar dagen later zei ik waar ik precies mee zat
Je zei dat ik alles voor je ben gaan betekenen
Dat ik altijd op je kon rekenen
En je ex geen schijn van kans had