Emilia zei ik weet niet of je dit aandurft
Maar nooit gedaan is nooit beleefd
Dus ik ga het doen op mijn verjaardag
Hoe onzeker en er misschien trillend zal staan
Ik ga mijn en ook onze droom achteraan
Ik weet dat je trots op me zult zijn maar daar doe ik het niet voor
Onze energie gaf me aan dat ik dit moet doen
Zo voel ik het
Je ziet me pas echt als alle flessen leeg zijn en dan de dag erna
Waarin in loop te trillen
Maar ik drinkt en rook niet bij jou dat is onze afspraak
Voor mij is dat een offer voor en voor jou vanzelfsprekend
Ik hang aan jouw lippen smekend
En dat doe je de dag erna als alle shit voor een deel uit mijn lichaam is
Dan voel ik me blauw maar wel extra de liefde voor jou
Familieopstelling voor een ander
Kan ook mijn iets in mij doen
Zelfs al moet ik er moet betalen zonder centen in mijn zak
Ik doe dit vooral voor mij maar ook voor jou
Weet je wel hoeveel ik van je hou
Mede door jou kan ik dit doen
En laat ik het toe
Dichter en dichterbij
Totdat er niet meer valt te dichten
En wij elkaar zien in een geluk van zijn
Volledig in elkaar
Elkaars adem zijn en mede gedachten
Dan weet je welke thee ik of jij wilt
Jij weet waar we aan denken
Dat is wat we elkaar gaan schenken
Zelfs van buitenaf
Wij hoeven niet altijd bij elkaar te zijn
Wij geven elkaar altijd onze geheime tuin en hart
Iedere morgen ontwaken wij in elkaars hart
Vol van sterren
Waarin ik je laat weten dat jij mijn mooiste ster bent
Je hebt al gemerkt hoe beroerd jij je ook voel dat ik niet bij je wegren
Zelfs in de donkerste dagen zal ik je verdragen net als je dat bij mij deed
Er is niets meer wat ons belet
Ik die straks mijn glazen vol drank laat staan
Dan komt er misschien wel teveel achter jou aan
Van alcohol naar spiritueel en gezond leven
Dat kan je niet alleen
Ik denk dat ik de juiste hulp nu heb
Want alleen hoe open ik ben
Ik wil iedereen geven een geschenk
Maar ik kan het nog niet
In ben in behandeling
Je zag me hoe lief ik was en voelde mijn humor
Maar er zelf van versteld zijn schiet niet op
Maar toch was het er
Wat is er met je gebeurt
Je gaat er straks achterbomen
Dan vind je in mijn hart en niet achter bomen
Ik geloof in jou en jij en mij
Wij komen elke dag dichterbij elkaar zij
Familieopstelling
Laat het maar komen en gebeuren
Ik ben er voor hun
En dan zullen mij mezelf geven weer wat meer
Ik kom dan daarna meer bij jou
Juist omdat ik van je hou
Nu ook al maar straks nog meer
Ik draag je met liefde en vol eer
Familieopstelling
Ik hou van jou
Wat ik ook tegen zal komen
Jij brengt me regenbogen…..
Zo gek op jou
Want ik hou van jou
In iedere vezel
Na al die tijd nog meer verliefd op jou
Jij bent mijn wondervrouw