Durf te leven
Een leven in een leven
Alleen zijn, wat is alleen zijn doorbreek de stilte
Poetsen is het motto
Vergeet je even alle ellende
Maar dan
Een traan die welt
Het hart dat bonkt overslaat zichzelf voedend
Pijn samentrekkend pijn
Vriendschap die verbroken werd
Het alleen zijn niet kunnen spreken
Te trots om toe te geven
Leven met een traan, een lach
Ver te zoeken
Zet je trots opzij en wees de eerste
SB