Afgelopen jaar was raar
ik kreeg zowaar iets voor elkaar
ik heb mij ontzettend druk gemaakt
maar ben niet overspannen geraakt
want ik werkte hard met veel plezier
vermaakte mij zeer met vrienden en bier
ik sportte veel, zonder echte blessures
en ja, ik was in beeld voor diverse vacatures
maar bleef trouw aan mijzelf, collega's en baas
want weggaan bij je liefdes is dwaas
ik ben volwassener geworden
maar jong van geest gebleven
bleef hongerig naar meer en beter
en heb een beetje historie geschreven
en sluit 2022 dan ook af als een grote winnaar
want jij, jullie, mijn sport en passie
alles en iedereen liet mij ervaren
hoe het leven voelt als kampioen
ik zou dit jaar zó weer overdoen