Winnaar,
Het is zo fijn lieve man, Het is zo fijn!
Och, het is zo fijn lieve man.
Het is zo fijn om naar een winnaar te mogen kijken.
Om naar een winnaar te mogen kijken, die weet wat winnen is.
Een potje verliezen, haha! jaaa!
Een potje verliezen, Dat hoort er ook gewoon bij.
Iedere winnaar hoort weleens een potje te verliezen.
Maar dat winnen, och dat winnen lieve man.
Dat winnen van jou als winnaar, ja dat,
Dat maakt van jou als winnaar een vrij man.
Blijf winnen! Blijf winnen! Blijf winnen! Lieve lange winnaar.
Blijf Winnen, Blijf winnen! Blijf winnen! lieve zachte man.
En bij verlies? Bij verlies?
Steek bij verlies jullie winnaarskoppen bij elkaar!
Steek ze bij elkaar en zeg tegen elkaar.
Zeg tegen elkaar dat jullie winnaars zijn en blijven.
Winnaars krijg je namelijk niet klein! zeg dat tegen elkaar.
Zeg elkaar dat jullie altijd winnaars zijn.
Och, lieve lange stoere fijne man, ik mis je zo.
Maar het is zo fijn om naar jou als winnaar te mogen kijken.
Het is zo fijn, Het is zo fijn!
Och, het is zo fijn om naar een winnaar mogen kijken.
Om naar een winnende winnaar te mogen kijken.
Om te mogen kijken naar een winnaar die weet wat winnen is.
Dat is echt zo fijn lieve lange man.
In gedachte moedig ik jou altijd vol trots aan man!
Ik ben zo trots op jou als een aap met zeven lullen.
Als een aap met zeven lullen, want zo lullen wij hier.
Stel jezelf die trotse aap eens voor lieve man.
Die aap piest met een glimlach 6x naast de pot.
Alleen maar omdat jij met je maten laat zien.
Hoe echte winnaars, winnaar mannen maken.
Springknuffel!