Met een goed gevoel ga ik 2023 tegemoet
Heb veel meegemaakt
De mooie herinneringen bewaar ik
Keuzes maken in het leven
Ik ben blij en heb nu rust
Een goede vriendenclub
Liefde geven aan elkaar
Er voor ze zijn
Samen leuke dingen beleven
Eindelijk mijn vrienden gevonden
Wel betrouwbaar en met respect
Geen verkeerden meer
2023 ga ik goed beginnen
Met een frisse start
en met een opgeheven hoofd
* Met dit gedicht wil ik zeggen dat ik ook verkeerde vrienden had .Ik zag het in en heb het contact verbroken .Wees blij met goede vrienden die je hebt .