Als een rode wolk
Van bloed,
Regen je over mij.
En trap ik met een
geleefde voet
Over deze pijn.
Ik schrijf
In mijn bloederige plas.
Hoe ik mij
in jou glas
Van de mooiste ogen
heb verloren.
En ik mij
in mijn demonen
Leven heb verkocht
Je smeert mijn
Sporen
met de liefde
Kleur.
Maar ik wil je
Ook eens in mijn tocht
voor mij zien lopen.
En zien wat
Die liefde van jou
Echt betekent.
Ik wou dat ik
Jou voetsporen
Kon volgen.
Ik hoopte
dat ik in
Jou sporen
De echte liefde
Kon wezen.
Zodat ik kon
Genieten en horen
Van jou woorden.
En dat ik dat
in jou sporen
kon lezen.
Dat ik Je kon
weerspiegelen
Met liefde.
Je spreekt
Uit een troost.
Maar boost
Als ik je volg
En ik ontspoort
Doordat ik je niet
heb kunnen volgen.
Ik lees geen hartige
Golven in jou
Spoor.
Maar een angst
Van moord
Voor de
gevolgen.
En ik vraag je,...
Houd je meer
Dan alleen
Afweer verborgen?
Of komt er
ook liefde
Voor mij
Bij je Door
Voor gisteren
vandaag
En morgen?