Ieder van ons is een held
Tijdens onze levensreis
U verkrijgt opnieuw
De controle over uw leven
Een uitdaging in de buitenwereld
Elk probleem gaan gepaard
Met een gevecht tot een overwinning
Dat het gevolg is dat
Het lot verandert in
Uw innerlijke kracht zal het kwade verslaan
Het belooft dat orde in het leven mogelijk is
Het geeft ons een teken
Dat u de goede kant opgaat
Het is de sleutel tot de toekomst