Ik kan de hele wereld over reizen.
Hoe groot de aarde ook is
Zal ik nooit die plek vinden die zoek.
Zo mooi als authentiek steden waar ik graag kom
Zo mooi als natuur waar ik graag verblijf.
Er is maar plek ter wereld die allermooiste is
Waar ik voor altijd wil zijn.
Jij bent de wereld voor mijn