Vertraging
Met de leeftijd wordt alles trager
minder prooi, minder jager
wel meer intens en voorzichtig
niet chaotisch maar evenwichtig
alles heeft zijn tijd
alles op zijn tijd
genieten van het zijn
al blij zijn zonder pijn
zachtjes aan
kalmpjes aan
want ondertussen weten ze wel
de tijd gaat veel te snel
en kijken ze glimlachend naar mekaar
dan worden ze hun liefde nog steeds gewaar