Samen
Jij bent racist
ik denk dat je je vergist
want, mijn beste vriend
ik ben kleurenblind
en als het er nog even bij kan
bak zwarte en witte pensen in dezelfde pan
eet witte en bruine eitjes
’t zijn beide lekkernijtjes
speel schaak met witte en zwarte stukken
ik wil maar benadrukken
doe mekaar een lol
wees mild en begripvol