Bep je kon het leven niet meer aan
Met je leeftijd mag je trots wezen
Je bent nu veilig in de hemel
Ik heb mooie herinneringen
Je was een lieve oudtante
Die we altijd in ons hart meenemen
Bep ik zal voor je bidden
God zal over je waken
Het leven daar boven is goed