Pinkend knipoog
Kijk hoe schoon
daar boven in de boom
geloof het niet of wel
een schitterende libel
met twee prachtige vleugelparen
om je ogen uit te staren
een onbewust oplettend oog
kreeg dat in ’t oog
ziet alles en meer dat ons omringt
zelfs dat de libel pinkt
ik ben blijven kijken en bijgevolg
een stijve nek tot gevolg