Daarom
Het is niet verwonderlijk
noch heel uitzonderlijk
dat mensen geestelijk afwezig zijn
of ambetant of tegendraads zijn
er is immers een duidelijke reden
ook al is ze zeer omstreden
want, ik zeg het u hier met tegenzin
de aarde draait in tegenwijzerszin