Kontakten.
Heerlijk die pulsen
van kontakt.
Ik sprak een vriendin die ik al jaren ken.
van invaliden reizen
Jaren zestig , vorige eeuw
een warm kontakt van spreek verwen.
Dan aansluitend
De web kontakten
Christa weer thuis uit ’t ziekenhuis.
Narrow escape
i.c. gebeuren
je proeft het samen, steun incluis.
Over en weer de
waarde proeven
van vriendschap, die er echt toe doet.
Dat stimuleert naar
beide zijden
waarin je ondersteunend elkaar ontmoet.
Het is de kers op
’t taartgebeuren.
de kaars die oplicht in de nacht.
Kontakten die
de dag verblijden.
Beelden van pure levenskracht.
th