´t Meld zich maar heel even
doet het zicht verkleuren
‘t blijft maar even zweven
ontsluit en dicht de deuren
´t Verbind met valse schijn
´t laat de mensen draaien
totdat het mensenbrein
zichzelf wil laten aaien
´t Is er niet voor het eerst
maar in nieuwe vormen
wanneer het overheerst
stelt het eigen normen