Kies voor jezelf
Het is belangrijk een stapje
Terug te zetten zodat
Je terug op krachten komt
Stap voor stap komt het goed
Leg de lat niet te hoog nu
Al denk je er anders over
Vergeet niet dat je waardevol bent
Geef de moed niet op
Blijf erin geloven en het komt goed
Wat een ander ook denkt het maakt niet uit
Het gaat om jouw over jouw leven
Sta toe als andere je willen helpen
Stel je open voor steun en hulp te ontvangen
De kracht laten binnenkomen is volkomen zuiver
Het belangrijk is om vast te houden
Aan je geloof en je vertrouwen