ECHTE MANNEN
Ik sta vastgevroren aan de vloer
kan niet meer vooruit of achteruit
zelfs niet meer als een krab opzij
Een vriendelijke vrijwilliger stapt dichterbij
vragend of hij kan helpen. Ik bekijk hem
antwoord: Ken jij de Engelse Wals?
Ik heb een afspraak met het hoofd
lopen lukt niet meer, maar een wals
zal nog wel gaan en ik leid de dans
Even later dansen wij haar kamer binnen
de directeur kijkt ons verbaasd aan
Ik plof in een stoel, alles is goed gegaan