Hoe ver je uw gevoelens ook wegstopt
Ergens komen ze altijd weer naar u terug
Sta in de verbinding met de natuur
Ervaar de energie om je heen
Het geeft je nieuwe kansen
Het nieuwe leven aan het verkennen
Het doorgeven van kennis is zo waardevol
Alles loopt goed maak je geen zorgen
Blijf geloven en vertrouwen is de boodschap
De verbinding met de natuur
Geeft je terug levensmoed
Je zal terug de liefde voelen
Die het oude overwonnen heeft
Je lichaam is weer top door
De liefde van de natuur
Die je zo gemist hebt
Het lijkt wel een nieuw leven
Begonnen is