Wat bij elkaar hoort
Zal bij elkaar komen
Voorgevoelens die uitkomen
Ik zie de tekens al
Heel lang elke dag
Geloof is in de afgelopen jaren
Datgene geweest waarop ik op vertrouwde
Het gebeurd altijd op de juiste momenten
En alle tekens hebben een diepere betekenis
Het geeft het gevoel van
Dat je er nooit alleen voor staat
Alles gebeurt met een bepaalde reden
Koester daarom je liefdevolle
En positieve gedachten
En vertrouw erop