Op weg in je eigen land
Het lijkt een onmogelijke opdracht
Hoe we het stap voor stap het aanpakken
Het moet niet altijd ver zijn
Om te ontdekken en te genieten
Van al dat moois dat op je weg komt
Er zijn zo van die plekken
In je eigen land die je nog niet kent
Tussen de rivieren laten wij ons verrassen
Een mooi plekje om zeker te onthouden
Maar dat moet je zelf
Maar eens ter plekke gaan ontdekken
Een gezellig plekje
Maar wij moeten helaas
Nu huiswaarts gaan