De goddelijke vonk is het begin van alles
Alles moet zich eerst ontwikkelen
Om de weerstand te verhogen
In de toekomst en aan te kunnen
Door gebruik te maken van elkanders kwaliteiten
En inzichten is het mogelijk gemakkelijker
Verder te komen en te ontwikkelen
Nieuwe inzichten geven een vertrouwde manier van denken
Na een goede analyse en het vaststellen
Van een strategie kunnen verrassende
Inzichten gevonden worden
Een gezamenlijk beweging kan heel wat teweegbrengen
Door inzicht en zuivere keuzes
Is dat smalle pad van balans
Te vinden en te bewandelen