Als je gelooft dat alles
Met alles in verbinding staat
De zee is voelbaar door de golvend heen
Als een tocht van zuivering
Om tot meer inzicht terug te komen
Het kan belangrijk zijn op dat moment
Je kunt door water overspoeld worden
Maar je kan ook door water gedragen worden
Bijvoorbeeld in de buik van je moeder
Werd je ook in het water gedragen
Hier bevindt zich de bron van wilskracht
Het is verbonden met ons gevoel van liefde