Die ene druppel water
zijn weg is niet te achterhalen
Hij volgt de golven van de zee
hij wordt gedreven
door de kracht van het bewegen
Die reis is zo uniek
en zo bijzonder
dat vervaagt in het geheel
van de drijvende sfeer
van het geheel
De golven van de zee
leren mij het ritme van het leven
het eeuwig durend proces
van eb en vloed
van komen en gaan
van vallen en opstaan
de golven vertellen mij een varhaal
we horen het allemaal
maar luister ik naar de taal
van klotsende golven
die op mij afkomen
met eigen waarden
als de boodschap niet is begrepen
dan komt die storm
en toont haar kracht
haar eeuwige macht
om het ritme te doorbreken
om te roepen wat ik niet verstond
als rijkdom van de natuur
voor iedereen gegeven
als teken van leven