Intimiteit
Waar handen raken
en liefde smaken
daar is intimiteit
en stopt de tijd
innig en zo knusjes bij mekaar
al strelend door mekaars haar
met wang tegen wang
lijkt het eeuwenlang
enkel zij getwee
zwemmend in een zee
die kabbelt bij stilte en rust
met golven van passie en lust
waar ze elkaar vertroetelen
naast mekaar indoezelen
om dan, halfdronken, weer te ontwaken
met handen die elkaar raken