Het is levenswater het geeft vruchtbaarheid
Zie van dichterbij
Hoe opgroeien en nieuwe dingen
Zo kostbaar zijn in jouw leven
De grootste uitdaging is
Een balans vinden tussen werken en genieten
Zijn de grote en kleine levensvragen
Het onmogelijke mogelijk maken
Een onverwachte bron geeft je leven
De kracht om vooruit te willen kijken
Naar de weg die je gaat bewandelen
Geniet onderweg van elk nieuw uitzicht
Maak van je uitdagingen een avontuur