Een besef dat alles op onze planeet
Het universum met elkaar in verbinding staat
Verander oude leven in nieuwe kracht
Je zal een doorbraak in je geest beleven
Het licht en de inspiratie die een mens nodig heeft
Om volledig te kunnen leven in de verbinding met het licht
De natuur is altijd in beweging en verandert voortdurend
Voel wat jij nodig hebt op dit moment
Bezinning of een rustperiode volg je gevoel
In je eigen omgeving te overgeven en ervan te genieten
Rustig genieten in kalmte
Maar doelbewust op weg
Naar iets buiten jouw gezichtsveld
De grote stralende energie
Van het Goddelijke universum
Worden positief opgenomen