Miljoenen mensen op de wereld
Maar één zoals jij
Alleen jij die mij om zou laten kijken,
In een oogopslag mijn hart zal bereiken.
Een gevoel geeft nooit van jou zijde weer zou willen wijken.
Alleen jij die leven mooier maakt.
Zonder woorden mijn hart al raakt.
Alleen jij maakt mijn leven volledig compleet.
Hoe het leven mag lopen
Alleen jij ben het die ik nooit vergeet