De ritmes van de tijd
Lopen wij op de weg naar het mooiste land
Ieders plek op deze tocht is kostbaar
Laat het licht in je hart schijnen
Het geeft een sprookjesachtige sfeer in je leven
Het brengt je ware gevoelens in heldere woorden
Heb jij je positie duidelijk gemaakt
Laat dan je stem horen
Laat horen wie jij bent
En geniet van het ritme van de tijd
Je hebt een moment in de tijd gekozen
Om je te verbinden met een kosmische kracht
En stil te staan bij wat je werkelijk wilt