Het hoogtepunt van de reis is
Dichtbij en helder te zien
Je bent er nog niet maar je bent
Al een flink eind onderweg
Het einde is in zicht
Geef dus niet op want je bent er bijna
Je zult moeten volhouden
Totdat je bereikt hebt wat je wilt bereiken
Ook al is de reis bijna ten einde
Vertrouw dan op jezelf
Op de liefdevolle krachten
Van het universum